Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Merel Voerman
30-09-16 08:19:34
Eddy heeft van ons huis iets heel moois gemaakt! de badkamer, het toilet, de vloer in de hal, elektra, de zolder (Zelfs een bad op zolder)en nog veel meer. Alles is mogelijk! Eddy werkt netjes en zorgvuldig, waardoor het er super uit ziet!! Wij zijn er heel blij mee.
Joost Zuure
04-04-16 20:34:28
Veel dank aan Eddy voor de prachtige verbouwing van ons gehele huis in Amsterdam. Echt een gigantische metamorfose van ons loft-achtige appartement. Van elektra tot badkamer heeft Ed voor ons in 4 maanden een heerlijk thuis gebouwd. Naast een mooi resultaat ook veel gezelligheid. Ook niet onbelangrijk als je samen een project doet!
Dirk Jan van Heiningen
10-03-16 10:16:44
Zowel bij ons thuis als in onze sportclub kunnen wij altijd rekenen op het kundige advies en de praktische oplossingen van Eddie Dekker. Hij verzorgt klein- en groot onderhoud en heeft de grote zaal van onze sportclub heel netjes opgeknapt! Hartelijk bedankt!
Marijke Kling
11-06-15 15:26:48
Alle waardering voor de uitvoer van de verbouwing van mijn keuken, verplaatsen van toilet en het plaatsen van een ander keukenblok inclusief apparatuur!
Ed is een allround vakman die goed gehoord heeft wat ik graag wil/ voor ogen had en actief meedenkt hoe een mooi eindresultaat te behalen! Fijn is dat hij let op duurzaamheid en met hergebruik van materialen prima uit de voeten kan!
De samenwerking met Stuuk6 verliep ook erg plezierig.
Ik ben erg blij met het resultaat en als ik nog een keer ga verbouwen.. dan ga ik opnieuw met EdYourService in zee!

Marijke
Tonen: 5  10   20

.